NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   DJs Popklubb I Fri entré - En frizon för er som inte tycker att det räcker med två Håkan och en Shoreline för att kvällen ska vara fulländad. in Stockholm


   • DJs Popklubb I Fri entré -  En frizon för er som inte tycker att det räcker med två Håkan och en Shoreline för att kvällen ska vara fulländad. Photo #1
   1 of 1
   March 27, 2020

    

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   DJs Popklubb I Fri entré - En frizon för er som inte tycker att det räcker med två Håkan och en Shoreline för att kvällen ska vara fulländad.

   Fri entréFre 27 Mar Kl 22-03 strand, bar brooklyn 20 år
   Tweet
   swedish indie pop indie pop

   DJs Popklubb I Fri entré

   En frizon för er som inte tycker att det räcker med två Håkan och en Shoreline för att kvällen ska vara fulländad.

   Popklubb startade som en reaktion på indiegolvsdöden i Stockholm, när klubb efter klubb la ner och musiken gick från indie till Spice Girls och houseremixer. En frizon för er som inte tycker att det räcker med två Håkan och en Shoreline för att kvällen ska vara fulländad.

   Fanny & Robin har tidigare vänt indieplattor runtom i Stockholm med klubbar som Another Indie Disco Sound, Upplandsgatan och Friends of mine. Från Shout out Louds till Makthaverskan, från Smiths till Arctic Monkeys, från Strokes till Maggio.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near DJs Popklubb I Fri entré - En frizon för er som inte tycker att det räcker med två Håkan och en Shoreline för att kvällen ska vara fulländad.. Book your stay now!