NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Sofia, Bulgaria

  Recent Locations

   Круиз група за Палма, Сардиния и Малта за работещи дистанционно in Sofia


   • Круиз група за Палма, Сардиния и Малта за работещи дистанционно Photo #1
   1 of 1
   September 17, 2020

   Thursday   2:00 PM

   ул. Ф. Жолио Кюри 23А
   Sofia, Bulgaria

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Круиз група за Палма, Сардиния и Малта за работещи дистанционно

   Круиз групa за дигитални номади, предприемачи работещи дистанционно он-лайн и уеб фрилансъри.Добавената стойност, която ще получите при включване ще е без допълнително заплащане. Цената на която ще резервирате круиза си, ще бъде идентична с тази публикувана в сайта на круиз линията:– ще пътешествате в приятната и близка компания на българска група, състояща се от предварително проверени и одобрени участници, със сходен интелект и интереси, с възможност за нови оф-лайн запознанства, време за общуване и вероятни бъдещи приятелства;– ще имате ежедневен достъп до зала/място за срещи на борда с членовете на групата, с възможности за включване в настолни игри, време за лична работа, четене на книга или обсъждане на общи планове по предстоящи дестинации от маршрута;– ще имате достъп до разнообразни забавления, участия в събития или спортни игри и състезания, организирани от членовете на групата на борда;– ще можете да се присъедините към социалните вечери на групата в обособена част/кът от основния ресторант;– ще имате покана и достъп до затворена Фейсбук група единствено за участниците в избраното пътешествие, която ще бъде активирана един месец преди датата на отплаването.

   Categories: Outdoors & Recreation

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Круиз група за Палма, Сардиния и Малта за работещи дистанционно. Book your stay now!