NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Rotterdam, Netherlands

  Recent Locations

   Georgia in Rotterdam


   • Georgia Photo #1
   • Georgia Photo #2
   • Georgia Photo #3
   • Georgia Photo #4
   1 of 4
   May 2, 2021

   Sunday   9:30 PM

   163-13 Nieuwe Binnenweg
   Rotterdam, Zuid-Holland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Georgia

   Een goed deuntje is niet alleen iets om de ruimte mee te vullen, een goed deuntje kan een heel eigen leven leiden dat is gecomprimeerd in woorden, melodie en hartslag. Met deze gedachte in het achterhoofd betreedt Georgia Barnes het podium achter haar indrukwekkende zeshoekige drumstel; ze verzoent de ritmiek van clubmuziek de met de schwung en showmanship van een rockster.

   Als dochter van Leftfield’s Neil Barnes heeft de in Londen gevestigde producer, songwriter en multi-instrumentalist een aangeboren honger naar de baanbrekende geluiden binnen de elektronische muziek, of het nu de Cybotron-beweging is of Chicago house. Op haar uitstekende doorbraak Seeking Thrills giet Georgia deze stromingen binnen de kaders van de hedendaagse pop.

   Rotown Tipt: Jaguar Jaguar, Lauren Ruth Ward, Braids

   Rotown WhatsApp
   Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

   Rotterdam Concert Buddies

   Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

   Cost: € 16,50

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Georgia. Book your stay now!