Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   FROM SCRATCH + NATTDYR in Oslo


   • FROM SCRATCH + NATTDYR Photo #1
   1 of 1
   November 13, 2019

   Wednesday   7:00 PM

   Torggata 16, 0181 Oslo
   Oslo, Oslo

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   FROM SCRATCH + NATTDYR


   From Scratch byr på rock med uventede og fengende melodivendinger, grungy gitarriff og leken synth – kombinert med personlige tekster.

   I sommer var From Scratch en del av lineupen på Øya, utvalgt av komiteen som et av syv lovende band i Norge akkurat nå. Kvartetten er også bekreftet til neste års by:Larm. Det unge bandet realiserer nå jenteromsdrømmen, og har spilt en rekke konserter, ikke minst som oppvarmingsband for det engelske punkbandet Dream Wife. From Scratch er ennå bare i begynnelsen av sin musikalske reise, men har allerede blitt en viktig del av hovedstadens voksende musikkscene og bør holdes et øye med fremover.

   Nattdyr er en kvartet som lager show med glitter og god gammeldags rock 'n' roll; stødige rockabilly-rytmer akkompagneres av ren, frekk gitar og en grom bass. Til denne herlige trioen har de med seg en frontmann som stråler ut god energi! Du skal være veldig lite glad i å danse om du ikke kjenner det rykker litt i rockefoten når Nattdyr er på scenen!

   Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.