NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Putti Plutti Pott og Julenissens Skjegg 2020 in Oslo


   • Putti Plutti Pott og Julenissens Skjegg 2020 Photo #1
   1 of 1
   December 20, 2020

    

   Sonja Henies plass 2
   Oslo, Oslo

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Putti Plutti Pott og Julenissens Skjegg 2020

   Julefortellingen om Putti Plutti Pott er en av Norges mest populære førjulsfortellinger, og vi er stolte av å presentere den her i Oslo Spektrum. Du vil igjen få møte Petter, Caroline og Onkel Per, sammen med alle de andre som utgjør dette stemningsfulle stykke, skrevet av Per Asplin.

   Det blir ingen skikkelig julestemning uten sangene og historien om den lille nisseguttens reise med Julenissens trylleskjegg! Historien begynte som bok, og den ble snart spilt inn både på plate og som tv-serie. I 1987 ble historien skrevet om og utvidet til den musikkdramatiske versjonen vi viser i Oslo Spektrum hvert år.

   Det har gjennom årene vært en rekke kjente og flinke skuespillere i de forskjellige rollene, og Per Asplin spilte selv rollen som Onkel Per frem til sin død. Asplin valgte Knut Morten Damm som sin etterfølger, og han gjør en fabelaktig jobb. Best av alt er allikevel at Julenissen hvert eneste år, spilles av selveste Julenissen!

   Dette er en klassiker som hører julen til, og en helaften for hele familien. Billettene legges ut fredag 27. mars kl. 15.00! Det kan være lurt å planlegge julen tidlig i år!

   Forestillinger:
   Fredag 18.12 kl. 18.00.
   Lørdag 19.12 kl. 12.00,15.00 og 18.00.
   Søndag 20.12 kl.12.00, 15.00 og 18.00.

   Varighet: Ca. 1 time og 50 minutter inkludert pause. 
   Dørene åpner ca. 45 minutter før forestillingen.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Putti Plutti Pott og Julenissens Skjegg 2020. Book your stay now!