NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Punk in Drublic in Oslo


   • Punk in Drublic Photo #1
   1 of 1
   June 6, 2020

    

   Sonja Henies plass 2
   Oslo, Oslo

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Punk in Drublic

   Punk in Drublic kommer til Norge og Oslo Spektrum lørdag 6. juni!

   Hjernen bak Punk in Drublic er ingen ringere enn frontfiguren i NOFX, Fat Mike. Til Oslo har han invitert med seg Pennywise, Circle Jerks, Face to Face, Days N Daze og Frank Turner & The Sleeping Souls som special guest.

   At Fat Mike står bak Punk in Drublic er kanskje ikke så overraskende, all den tid det er navnet på albumet som satte NOFX på punkrock-kartet, en gang for alle. 

   Punk in Drublic er et vidtfavnende konsept som i USA ofte tar form som en festival med fokus på håndverksøl i tillegg til musikken. Line-upen varierer fra sted til sted. I Oslo Spektrum blir det garantert en festaften. 

   Pennywise var sist i Oslo i 2014 da de skulle varme opp for Rise Against på Sentrum Scene. Da hovedattraksjonen måtte avlyse på konsertdagen, viste det seg at svært mange hadde primært kjøpt billett for å se Pennywise. De hev seg rundt og stablet sammen en konsert på John Dee som solgte ut på få timer. Konserten fikk 9 av 10 hos Musikknyheter og var etter alle solemerker et minne for livet for de fremmøtte.

   Circle Jerks ble formet av Black Flag-vokalisten Keith Morris og Redd Kross-gitaristen Greg Hetson. De platedebuterte i 1980 med «Group Sex», et album som står som en milepæl innenfor hardcore-sjangeren. Bandet har vært oppløst siden 2011, men returnerer i 2020 i anledning 40-årsjubileet til deres klassiske album.

   Face to Face er det «yngste» bandet på programmet. Det ble dannet i 1991 og slo gjennom med albumet «Big Choice» og radiohiten «Disconnected». Bandet hadde en liten pause mellom 2003 og 2007, men utenom det har de turnert og gitt ut musikk jevnlig.

   Velkommen til Oslo Spektrum lørdag 6. juni kl. 17.30

   Dørene åpner kl. 16.30.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Punk in Drublic. Book your stay now!