Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   MIDNIGHT CHOIR - «Waiting For The Bricks To Fall» in Oslo


   • MIDNIGHT CHOIR - «Waiting For The Bricks To Fall» Photo #1
   1 of 1
   September 6, 2019

   Friday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   MIDNIGHT CHOIR - «Waiting For The Bricks To Fall»


   Midnight Choir tar lytterne med på nye reiser inn i melankoliens bittersøte univers, og markerer 15-årsjubileet for «Waiting For The Bricks To Fall» med konsert på Rockefeller.

   Suksesshistorien fortsetter! Comeback-konserten på Rockefeller i mars 2016 skulle være en engangsaffære, men overveldende respons har ført til flere utsolgte konserter ikke bare hos oss, men i resten av landet og i Europa.

   «Waiting For The Bricks To Fall» fra 2003 var det femte albumet i rekken, og som vanlig produsert av Chris Eckman fra Walkabouts. De ble denne gangen forsterket med trommeslager Lee Harris fra Talk Talk. Tim Friese-Greene, Mark Hollis' og Talk Talks sideman, gjorde også kor- og strykerarrangementene. Albumet er fremdeles mørkt, men samtidig mer utadvendt enn tidligere utgivelser.

   Det er bare å glede seg til å høre albumet og andre godbiter fra diskografien til et av landets beste og mest unike band live.

   Bill. kr. 495,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.