Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   KLOVNER I KAMP - – ekstrakonsert - in Oslo


   • KLOVNER I KAMP - – ekstrakonsert - Photo #1
   1 of 1
   November 15, 2019

    

   1 Arbeidersamfunnets plass
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   KLOVNER I KAMP - – ekstrakonsert -

   Klovner i Kamp feirer 25-årsjubileum – og med seg har de alle sine beste låter, sine beste moves og sine dummeste kostymer!

   Klovner i kamp ble startet i 1994 – noe som i 2019 markeres med ulike aktiviteter, og topper seg med en stor bursdagsfest på Sentrum Scene. Med et arsenal av hits er Klovner i Kamp selve essensen av ordet fest. Siden 2013 har de årlig forvandlet Sentrum Scene til en smeltedigel av musikk, fest og allsang.

   Klovner i Kamp består av Alis, Fingern og Dansken – også kjent som Aslak, Thomas og Esben. Bandet ble stiftet i 1994 og lagt på is i 2006. På den tiden rakk de å gi ut to EP-er og fire album. I 2001 mottok de Spellemannprisen i kategorien årets hiphop for albumet «Bjølsen Hospital», og i 2002 hentet de hjem Edvard-prisen i kategorien tekst til musikk for låta «Nattens Sønner».

   Klovnenes meningsfulle, drøye, men alltid gode tekster, fengende beats og unike sceneshow har vist seg å tåle tidens tann, og stadig nye generasjoner omfavner musikken deres. Dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av!

   Bill. kr. 465,- + bill.avg. 18 år leg.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.