Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   HOT CHIP - + support: Alaskalaska in Oslo


   • HOT CHIP - + support: Alaskalaska Photo #1
   • HOT CHIP - + support: Alaskalaska Photo #2
   • HOT CHIP - + support: Alaskalaska Photo #3
   1 of 3
   December 15, 2019

   Sunday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   HOT CHIP - + support: Alaskalaska


   Rydd dansegulvet! Hot Chip er tilbake med sin magiske miks av eufori og melankoli – på skive i sommer og på scene i vinter, med stopp på Rockefeller i desember.

   Hot Chip kommer med sitt sjuende album «A Bath Full of Ecstasy» 21. juni. Ifølge ryktene er det et sprudlende overskuddsprosjekt og deres definitive utgivelse, der de utkrystalliserer lydbildet de er så kjent og feiret for: De bygger en en bro mellom eufori og melankoli, med fargerike melodier og dunkende elektroniske poprytmer.

   De slapp nettopp låta «Hungry Child», første smakebit fra albumet og en seksminutters storslått hitlåt som blander melodisk, klassisk sjelfull house med perkusjonstung UK garage. I sommer gleder Hot Chip sine dedikerte fans først med store festivaljobber som Glastonbury, All Points East, NOS Alive og Pukkelpop, før de til høsten og vinteren legger ut på sin største turné noensinne i Nord-Amerika og Europa. Vi er mer enn klare og rigger klart til festkveld 15. desember!   Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates | Nightlife & Singles

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.