Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Herr Nilsen Monday Night Rehersal Big Band in Oslo


   • Herr Nilsen Monday Night Rehersal Big Band Photo #1
   1 of 1
   November 30, 2019

   Saturday   9:00 AM

   5 C. J. Hambros plass
   Oslo, Oslo 0164

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Herr Nilsen Monday Night Rehersal Big Band

   Det profesjonelle storbandmiljøet I Oslo har ligget mer eller mindre brakk siden 90 tallet, da band som Oslo groove company, Oslo 13 og ikke minst Nrk radiostorbandet var i full vigør. Andre hovedsteder har i mange år hatt faste storbandkvelder, der musikere og andre storbandelskere har kunnet treffes og nyte god storbandmusikk. Dette ønsker Herr Nilsen og sentrale storbandmusikere nå å følge opp!

   Herr Nilsen, Erik Smith og Rune Haglund har tatt initiativ til å samle en kjerne av musikere, som alle har et nært og kjært forhold til storbandmusikk, men som i sitt daglige musikalske virke, ikke får utøvd dette formatet. Smith og Haglund er i storbandgenren kjent først og fremst fra Oslo Groove Company, men også fra band som Frode Thingnæs storband, Bjørn Jørgensen Big Band, og begge var i ung alder en periode medlemmer i radiostorbandet!

   Resten av bandet består av profilerte Norske musikere:

   Saxer: Johan Berglie, Morten Halle, Håvard Fossum, Knut Risnææs og Erling Bøhn

   Tromboner: Harald Halvorsen, Jørgen Gjerde, Lars Erik Gudim og Ola Rønnow

   Trompeter: Rune Haglund, Eckhard Baur, Roy Nicolaisen og Fred Nøddelund

   Komp: Erik Smith, Tom Erik Antonsen, Hans Mathiesen og Piano tba!

   Dette er kjernen i storbandet, men det vil også fra tid til annen dukke opp overraskelser i form av solister og andre deltakere.

   Hver tredje mandag i mnd. Vil Herr Nilsen Monday Night Rehersal Big Band samles, for å øve inn kveldens reportoir, og fremføre dette. Konsertstart vil være rundt kl 20.00, slik at også de som har jobb å gå til dagen derpå, kan få med seg konserten. Etter hver konsert, vil det kanskje bli jam, eller kanskje ikke, hvem vet!!

   Det vil også fra tid til annen være mulig å treffe leverandører av blåseinstr. Og tilbehør, og kanskje få kvalifiserte råd om utstyr etc. fra disse, eller gutta i bandet. Tanken er å skape et forum for storbandmusikere enten de er amatører eller profesjonelle, og for elskere av storbandmusikk av alle genre!!

   MØT OPP AND TELL YOUR FRIENDS!!!!!!!

   Cost: kr 100

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.