NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Novi Sad, Serbia

  Recent Locations

   Voxxed Days Belgrade - Predstavljanje u Novom Sadu in Novi Sad


   • Voxxed Days Belgrade - Predstavljanje u Novom Sadu Photo #1
   1 of 1
   July 1, 2015

   Wednesday   7:00 PM

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Voxxed Days Belgrade - Predstavljanje u Novom Sadu

   Voxxed Days Belgrade dolazi u Novi Sad!  U saradnji sa Apolo hubom organizujemo predstavljanje Voxxed konferencije koja se održava na jesen 1. i 2. Oktobra - http://voxxeddays.com/belgrade15.   Agenda Java 8 u Funkcionalnim vodama Predstavljanje Voxxed Konferencije i nagradna igra ;) Q&A i neformalno druženje Detalji Java 8 u Funkcionalnim vodama Funkcionalna paradigma programiranja je postala sastavni deo gotovo svih modernih programskih jezika. U Javu ona dolazi nešto kasnije, pa se može koristiti tek sa verzijom 8. Zbog čvrstog objektno-orijentisanog modela na kome se insistira u Javi, upoznavanje sa funkcionalnom paradigmom zna da bude praćeno poteškoćama. Podelićemo neka iskustva i primere prelaza iz OO sveta u funkcionalni; a pozabavićemo se i strimovma u Javi 8. Predavanje će održati Igor Spasić, jedan od osnivača HeapSpace-a kao i jako popularnog Java mikroframeworka - Jodd. Voxxed Days Belgrade Konferencija Prva Devoxx konferencija u regionu. 500 vrhunskih IT stručnjaka i najuticajnijih ljudi na polju softvera i hardvera. Rezervišite 1. i 2. oktobar jer se prilika da upoznate ljude koji predvode razvoj Spring-a, MySQL Cluster-a, Spark-a i Gatlinga ne propušta!    Vidimo se!

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Voxxed Days Belgrade - Predstavljanje u Novom Sadu. Book your stay now!