Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   Typhoon + Freez in Nijmegen


   • Typhoon + Freez Photo #1
   1 of 1
   August 30, 2019

   Friday   8:30 PM

   Steinweglaan 2
   Nijmegen, Gelderland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Typhoon + Freez

   Typhoons album ‘Lobi da Basi’, uitgekomen in 2014, bereikte al enige tijd geleden de platinum-status.  Er volgde uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door 3FM en Typhoon was huisband van DWDD. In 2017 was de single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio.

   Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium. Hij gaat een aantal akoestische optredens verzorgen in een intieme setting. Samen met enkele leden uit zijn Titanenband, brengt hij zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje. Ook speelt hij nieuwe songs en nog veel meer!

   Al support verwelkomen we Freez. Freez, startte zijn carrière als hiphopper en schrijft inmiddels liedjes vol donkere romantiek. Vanachter de piano versmeedt hij serieuze rap met pakkende melodieën die hij live speelt met band. Zijn muziek is rauw, stads en eerlijk met een enorme dosis taalgevoel en poëzie. Hiphop noir die zich vermomt als catchy pop.

   Let op: Dit concert is in Openluchttheater De Goffert.

   Cost: € 32,00 - De prijzen zijn inclusief alle kosten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.