Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox in Nijmegen


   • Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox Photo #1
   1 of 1
   November 15, 2019

   Friday   8:45 PM

   Groenewoudseweg 322
   Nijmegen, Gelderland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

   Scott Bradlee richtte in 2013 Postmodern Jukebox op nadat zijn video’s, waarin hij moderne muziek in een vintage jasje steekt, viral gingen. Inmiddels heeft het Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox kanaal vele miljoenen volgers op YouTube, zijn er meerdere albums uitgebracht en is het gezelschap live te bewonderen.

   Vanavond zal deze live sensatie een bezoekje brengen aan Nijmegen. Samen met een overvloed aan getalenteerde artiesten worden de lekkerste hits in een ouderwets jasje gestoken. Van een vintage cover van Radiohead’s ‘Creep’ tot ‘All About That Bass’ in een New Orleans blues jasje. Verwacht de grootste hits in een compleet andere muziekstijl, waarbij de essentie van de nummers behouden blijft.

   Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox is bijna letterlijk een live jukebox want in hun eigen stijl spelen ze van Guns ’n Roses’ ‘Sweet Child O’ Mine’ in New Orleans blues tot een doo wop-versie van ‘We Can’t Stop’ (Miley Cyrus) en van Daft Punks ‘Get Lucky’ in Ierse folk tot een roaring twenties jazz-cover van ‘Thrift Shop’ van Macklemore: laat het maar over aan Scott Bradlee & Postmodern Jukebox om er een geheel andere versie van te maken.

   Let op: Er worden voor deze show VIP tickets verkocht (Deze is inclusief concertticket), daarnaast krijg je een meet & greet met de leden van Postmodern Jukebox, een persoonlijke foto met de leden van de band, een gesigneerde tour poster en een officiële VIP badge.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.