Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   Bokoeyoncé in Nijmegen


   • Bokoeyoncé Photo #1
   1 of 1
   November 14, 2019

   Thursday  10:00 PM

   13 Hertogstraat
   Nijmegen, Gelderland 6511 RV

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Bokoeyoncé

   Bokoeyoncé is Bokoesam en Bokoesam is Bokoeyoncé, ya dig? In 2016 verscheen de eerste Bokoeyoncé mixtape, waarop Bokoesam zich na melodieuze releases een meer trappy sound liet horen.

   De Amsterdamse rapper Bokoesam was in 2015 onderdeel van het New Wave collectief. Hier droeg hij bij aan hits als ‘No Go Zone’,  Hoog/Laag’ en ‘Investeren in de Liefde’. Met deze tracks won hij in 2015 ook de Popprijs. Wat volgt is de ‘Een Beetje Voor Jezelf’ EP, ‘Bokoeyoncé’ mixtape en debuutalbum ‘Solo’. Samen met Jacin Trill bak hij tijdens de ‘Zo Vader Zo Zoon’ tour vakkundig de Rode Zaal van Doornroosje af.

   Het was een tijdje stil rondom Bokoesam, totdat hij deze zomer opeens als Bokoeyoncé SMIB TNO Fest afbrak. Er volgde een 101Barz sessie en deze maand verschijnt Bokoeyoncé 2, waarop featurings te horen zijn van Yung Nnelg, Jacin Trill en Ray Fuego. Wederom laat Bokoesam horen een veelzijdig artiest te zijn. Go Yoncé, Go Yoncé, Go!

   Cost: € 12,00 - De prijzen zijn inclusief alle kosten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.