Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Riskiryhmä: Kriisikomedia in Helsinki


   • Riskiryhmä: Kriisikomedia Photo #1
   1 of 1
   December 11, 2019

    

   Helsinki, Finland 00250

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Riskiryhmä: Kriisikomedia

   IMPROVISAATIOTEATTERI RISKIRYHMÄ ESITTÄÄKRIISIKOMEDIA

   Ahdistaako ilmastonmuutos? Kehtaako enää lentää etelään lomalle? Onko rahat loppu ja asuntolaina liian suuri? Kumppanin hengitys haisee? Lapsella on uhma? Leipä on loppu ja maitokin kaatui pöydälle? Ahdistaako? Oletko ihminen?

   Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, on tämä komediapläjäys juuri sinua varten! KRIISIKOMEDIA on esitys, jossa Riskiryhmä ottaa elämän isot ja pienet kriisit käsittelyyn huikean hauskassa komediaillassa Korjaamon Kulmasalissa. Nauru on parasta terapiaa ja sitä näissä esityksissä riittää!

   Käsittelyyn otettava kriisi valitaan yhdessä yleisön kanssa, joten jokainen esitys on varmasti ainutlaatuinen. Ota lasi viiniä, istu alas ja naura elämän mahdottomuudelle.

   "Ei elämästä selviä hengissä." - Juice Leskinen

   Esityksissä vaihtuvat esiintyjät, lavalla mm. Mikko Virtanen, Ushma Karnani, Rosanna Kemppi, Jaakko Ohtonen, Kaisa Leppänen, Eero Ojala, Elina Aalto, Jyri Ojansivu, Tuomas Hautala ja Ville Myllykoski

   Riskiryhmä: Kriisikomedia
   Ke 13.11. / ke 27.11. / ke 4.12. / ke 11.12.

   Showtime 19.00
   Esityksen kesto n. 2h
   K-18
   Korjaamo, Kulmasali / Töölönkatu 51 B, 00250 Helsinki
   Liput 18 €

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.