Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Pykäri: O-levyjulkkarit in Helsinki


   • Pykäri: O-levyjulkkarit Photo #1
   1 of 1
   September 28, 2019

    

   Helsinki, Finland 00250

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Pykäri: O-levyjulkkarit

   Albumi O on kuin hotelli. Hotellit pyrkivät puhtauteen ja arvomaailmaltaan neutraaliin tilaan. Hotellit eivät ota kantaa miten matkasi käytät, vaan niiden tehtävä on toimia mahdollistajana. O ei puhu kenenkään puolesta eikä halua ohjata mihinkään päätökseen. Se on kutsuva eikä rajoita sinua. Voit ottaa rennosti, saat olla ympäristössä mikä ei pakota sinua olemaan tietynlainen. O on kuin hyvän hotellin aamiainen, siltä löytyy herkkuja joita et tiennyt kaipaavasi ja antaa sinun yllättyä. Maista vähän jokaista sorttia ja löydä omat suosikkisi.

   Pykäri, koko nimeltään Mikko Pykäri, on 37-vuotias tuottaja ja muusikko, joka on vaikuttanut suomalaisessa indie-skenessä vuodesta 2004. Regina-yhtyeen toinen puolikas ja vuoden 2011 alternative pystin Emma Gaalassa pokannut Pykäri on tuottanut musiikkia mm. Ruger Hauerille (Mature-levy), LCMDF:lle ja Mannalle. Tuottaja-sooloura alkoi vuonna 2017 pitkäsoitolla ’Pykäri’ ja hän esiintyi samana vuonna Ahjo Ensemble -kamarikuoron kanssa Flow Festivalin päälavalla.

   Pykäri esiintyi Sideways Festivaalin päälavalla kesäkuussa 30-henkisen Ahjo Ensemble kuoron ja bändin kanssa. Helsingin Sanomien toimittaja Arttu Seppänen arvioi keikkaa: "Materiaalin perusteella Pykärin tuleva levy on kenties yksi vuoden kiinnostavimmista kotimaisista.”

   Lauantai 28.9.
   Pykäri: O-levyjulkkarit
   Korjaamo, Vaunusali / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki
   Ovet klo 20.00
   Liput ennakkoon alk. 20 € sis. Tiketin palvelumaksun / ovelta 22 €
   www.tiketti.fi

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.