NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Stavenger, Norway

  Recent Locations

   Wardruna in Stavenger


   • Wardruna Photo #1
   1 of 1
   April 8, 2021

   Thursday   8:00 PM

   Sandvigå 1
   Stavenger, Rogaland 4007

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Wardruna

   Denne konserten var opprinnelig planlagt 3. april 2020. På grunn av koronasituasjonen er den utsatt til torsdag 8. april 2021. 

   Alle som hadde billett til den opprinnelige konserten er kontaktet, og samme billett kan benyttes på ny dato. Frist for refusjon er utgått. 

   ***


   Gled deg til Wardruna i Stavanger konserthus!

   Utsolgte konserter på stadig større spillesteder over hele verden kulminerer i høstens høydepunkt da de spiller i legendariske Red Rocks Amfiteater i USA. Til våren starter et nytt kapittel for bandet og det starter i Norge.

   «Vi gleder oss veldig til endelig å være på hjemmebane igjen og når Wardruna står opp fra sin studiodvale og starter konsertåret i Norge neste år, er det helt klart lov å håpe på ny musikk!», sier Einar Selvik.

   Gruppens kritikerroste trilogi basert på runene er avsluttet og det arbeides med ny musikk samt ny tilnærming til konsertproduksjonen.

   Den norske norrøn/folk-konstellasjonen Wardruna er kjent for sine musikalske fortolkninger av eldre nordiske tradisjoner. Gruppen ble startet i det stille av komponist Einar Selvik tidlig på 2000-tallet og har siden debutplaten i 2009 hatt stor suksess på tvers av musikksjangre, kultur og språk. Med mål om å gi ny stemme til gamle tradisjoner, vever Wardruna på særegent vis nordens eldste instrumenter og versemål inn i et moderne lydlandskap.

   Gruppen har toppet Billboard-lista for verdensmusikk og har med sine betydelige musikalske bidrag til TV-serien VIKINGS, fått vist musikken sin til et bredt og verdensomspennende publikum. Wardruna kombinerer det akademiske med det populærkulturelle og den grundige tilnærmingen de har til emnet har gjort dem til en av samtidens fremste formidlere av norrøn kultur.

   Arrangør: Stavanger konserthus

   Cost: KR 445 - 520 (INKL. SERVICEAVGIFT)

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Wardruna. Book your stay now!