Change Location × Amsterdamseveld, Netherlands

  Recent Locations

   StoryTrail Stadswandeling Utrecht met verhalenverteller in Amsterdamseveld


   • StoryTrail Stadswandeling Utrecht met verhalenverteller Photo #1
   1 of 1
   December 1, 2019 - December 22, 2019

    

   Vertrek: Domplein
   Amsterdamseveld, Drenthe

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   StoryTrail Stadswandeling Utrecht met verhalenverteller

   De acteurs van theatergezelschap Stadsavonturen vertellen meeslepende verhalen over de geschiedenis van Utrecht. Tijdens de StoryTrail stadswandeling nemen zij hun publiek eeuwen mee terug in de tijd. In de donkere weken voor kerst zijn er wandelingen op zondag 1, zondag 15 en zondag 22 december.

   De vertellers nemen u mee door de straten en stegen van de binnenstad. Daar komt u terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. U ontmoet weldoeners, geldschrapers, helden en schurken. U beleeft het vrome Utrecht van Zuster Bertken, die koos voor een leven als kluizenares in de muur van de Buurkerk. Maar ook het rijke Utrecht van bisschoppen, bouwmeesters en blaaskaken. Heiligen en schijnheiligen leefden hier naast elkaar. Hoe zij het eeuwenlang met elkaar uithielden in één stad? Dat ontdekt u tijdens de StoryTrail stadswandeling Utrecht, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

   U kunt aansluiten bij de StoryTrail stadswandeling Utrecht op zondag 1 december 2019 (verteller Brot van Gromme), zondag 15 december (verteller Johannes) en zondag 22 december (verteller Rinus Zwabber). De wandelingen beginnen om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode EVENEMENTKALENDER en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.