Change Location × Göteborg, Sweden

  Recent Locations

   Stina Velocette - Klubbgig in Göteborg


   • Stina Velocette - Klubbgig Photo #1
   1 of 1
   November 29, 2019

    

   Hvitfeldtsplatsen 6
   Göteborg, Västra Götalands län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Stina Velocette - Klubbgig

   Fre 29 nov kommer Stina och hennes crew till Nefertiti för ett unikt klubbgig!
   Efter ett fint mottagande från såväl press som publik ger sig Stina Velocette nu ut på turné runt om i landet med de nya låtarna i bagaget. Stina Velocette bjuder på moderna urbana produktioner: hiphop & RnB på svenska med upplyftande texter som sticker ut. Drömmiga melodier blandas med sång och rap på ett naturligt sätt. Stina och hennes crew har de senaste åren finslipat sina scenshower fyllda av kvinnokraft och pondus.

   Det skall bli sjukt fint att komma ut på vägarna igen och få köra de nya låtarna live. Mötet med publiken är det största – det är på scen låtarna får liv på riktigt!”, hälsar Stina om turnén.

   Sagt om nya albumet NIO LIV:
   Kingsize skriver bl.a. att "Det är anmärkningsvärt hur hon lyckas förena hiphopinfluenser, r&b och stora luftiga produktioner som hon själv skrivit all melodi till” och lyfter fram låten ”Min stjärna” som "en av årets vackraste kärleksförklaringar”.

   GP skriver i sin recension att "Stina Velocette är lätt att tycka om. En ärlig artist som med "Nio liv" håller cynismen i världen stången ett tag till."

    

   Entré inkluderar Nattklubben hela natten som stänger 03:00
   (DJs etc släpps snart)
   150kr
   18år med förköp. 20år i dörrren.

   Cost: 150 sek

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.