Change Location × Stavenger, Norway

  Recent Locations

   Sirkus Lemaitre: Lemaitre, Isah, Kjartan Lauritzen, Anna Of The North og Jonis Josef in Stavenger


   • Sirkus Lemaitre: Lemaitre, Isah, Kjartan Lauritzen, Anna Of The North og Jonis Josef Photo #1
   1 of 1
   February 6, 2020

   Thursday   8:30 PM

   Sandvigå 1
   Stavenger, Rogaland 4007

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Sirkus Lemaitre: Lemaitre, Isah, Kjartan Lauritzen, Anna Of The North og Jonis Josef

   Sirkus Lemaitre. 10 dager. 6 byer. For første gang tar Lemaitre sitt omreisende «elektriske sirkus» ut på veien i Norge, for å levere det største showet de har gjort her til lands noensinne. Sirkusvognene er fylt med noen av generasjonens mest spennende artister, en komiker som sirkusdirektør, et live-band så stort at de trenger egen buss, og bøtter med overraskelser!

   Etter hver unike forestilling, pakkes det hele ned og kjøres til neste by. Fra sin base i Los Angeles har Lemaitre vært hoffleverandører av hits og hooks du aldri glemmer. Det som derimot har gjort dem til en av de mest spennende musikkeksportene Norge har, er det forrykende live-showet de har turnert verden og erobret scener som Coachella og Lollapalooza. Nå står Norge for tur, og bare for å vise hvor hjertet til gutta ligger nærest, har de planlagt noe helst spesielt. For med seg har de også Norges sikreste kort for god stemning og angstfrie timer, nemlig Kjartan Lauritzen. Med monsterhiten «Fredag» ble han allemannseie i Norge over natten. I tillegg kommer Anna of the North, vokalisten som er elsket av artister som Tyler the creator, G-Eazy, og The Chainsmokers. For å gjøre det hele komplett, har de også med seg 19 år gamle Isah fra Stavanger. Han er på alles lepper etter sitt bidrag på Karpes «SAS PLUS/SAS PUSSY», en jobb han gjorde så godt at de like godt tok han med på hele den påfølgende klubbturneen sin.

   For at det ikke skal være noen tvil om at det ikke bare er en vanlig konsert, vil hver kveld starte med stand-up show fra Norges mest spennende up and coming-komiker i 2019, Jonis Josef. Han er kjent som hjernen bak tv-serien «Kongen av Gulset», og har vært nominert til både Komiprisen og den prestisjetunge Stå opp-prisen. Han vil også opptre videre gjennom forestillingen mellom artistene, slik at det aldri er et kjedelig øyeblikk under forestillingen. Gitarist og P3-profil Markus Nebyvil lede et band bestående av noen av de beste live-musikerne til lands, og komplettert med full blåserekke vil de sørge for et trøkk du våkner opp med dagen etterpå.

   Medvirkende:
   Lemaitre
   Kjartan Lauritzen
   Anna of the North
   Isah
   Jonis Josef
   Markus Nebyvil med band og full blåserekke.

   Konserten spilles med stående publikum.

   18-års aldersgrense
   På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.

   For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no

   Varighet: Ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

   Arrangør: Stavanger konserthus i samarbeid med Utopia

   Cost: KR 345 - 395 (INKL. SERVICEAVGIFT)

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.