Change Location × Göteborg, Sweden

  Recent Locations

   Per Persson & Nya Packet in Göteborg


   • Per Persson & Nya Packet Photo #1
   1 of 1
   November 15, 2019

    

   Hvitfeldtsplatsen 6
   Göteborg, Västra Götalands län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Per Persson & Nya Packet

   I år är det 30 år sedan Per Persson lade den första byggstenen i vad som skulle komma att bli ett välrenommerat inslag på den svenska musikscenen – Perssons Pack. Till alla fans stora förtret valde dock Per Persson att avsluta kapitlet Perssons Pack med två utsålda spelningar på Nalen år 2014. Ett avslut som, till allas stora lycka, bara höll i sig i till 2017, då Per Perssons avsaknad av ett band kulminerade och mynnade ut i att han sjösatte Per Persson & Nya Packet. Det är med detta band han nu ger sig ut på en speciell turné under hösten 2019. 

   De två första plattorna ”Kärlek och dynamit” och ”Kanoner och små, små saker” har kommit att bli kultklassiker som än idag inte sällan plockas fram ur skivhyllorna och spelas varv på varv. Det är just dessa två uppskattade album som är i fokus på Per Persson & Nya Packets turné under hösten 2019. 

   Att det kommer bjudas på klassiker ur Per Perssons katalog är en självklarhet och att bandet är mer väloljat än någonsin går det ej att sticka under stol med.

    

   Studentbiljett förköpes som medlemsrabatt på hemsidan med 20% rabatt. Vid köp direkt i entrén kostar denna konsert 125:-. Uppvisande av studentleg är ett måste i båda fallen.

   Cost: 250 sek

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.