Change Location × Amsterdamseveld, Netherlands

  Recent Locations

   Nieuwbouw Verbouw XL in Groningen in Amsterdamseveld


   • Nieuwbouw Verbouw XL in Groningen Photo #1
   1 of 1
   November 15, 2019 - November 17, 2019

    

   Leonard Springerlaan 2
   Amsterdamseveld, Drenthe

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Nieuwbouw Verbouw XL in Groningen

   Nieuwbouw/Verbouw XL is er ook in 2019 weer. Op 15, 16 en 17 november staat de MartiniPlaza Groningen weer in het teken van nieuw- & verbouwprojecten. Jaar in jaar uit bewijst het evenement weer van grote waarde te zijn voor stadsmakelaars, ontwikkelaars en gemeenten.

   De komende editie dient Nieuwbouw/Verbouw XL weer als dé inspiratiebron voor alles rondom nieuw- en verbouwprojecten in Noord-Nederland. Bovendien bestormen klimaatbewuste (verbouw)mogelijkheden en projecten de markt. Ook daar zal op de beurs duidelijk aandacht voor zijn. Ten slotte vindt de succesvolle samenwerking met Wonen&Co, het on- en offline wooninspiratieplatform, weer doorgang. Wonen&Co fungeert weer vol trots als één van de organisatoren van de beurs.

   Dus zet ‘m in de agenda: Nieuwbouw/Verbouw XL 2019. We zijn er in een vernieuwd jasje, met behoud van het bekende laagdrempelige karakter.

   Vrijdag 15 t/m zondag 17 november 2019: 10.00 – 17.00 uur

   Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.


   Prijzen
   Gratis toegang.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.