NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Ban Sai Yai (2), Thailand

  Recent Locations

   Musicalkamp in Ban Sai Yai (2)


   • Musicalkamp Photo #1
   1 of 1
   July 6, 2020

   Monday   9:00 AM

   Ban Sai Yai (2), Nonthaburi

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Musicalkamp

   Tijdens een bezoek aan het museum verdwijnt een groep scholieren op mysterieuze wijze. Door een fout in de tijd belanden ze terug in het verleden. Uit alle macht proberen de leerlingen terug te geraken naar hun eigen tijd. Maar bestaat die nog wel als ze ingrijpen in het verleden?

   Back to the future

   Sommige dingen vallen niet te verklaren. De wereld die je dacht te kennen, kan er plots helemaal anders uitzien … Dit ontdekt een groep vrienden wanneer ze tijdens een zware storm op mysterieuze wijze een gat in de tijd ontdekken. Ze komen terecht in de toekomst waar niets is wat het lijkt. Wanneer ze gevangen genomen worden en gebruikt dreigen te worden als wetenschappelijk experiment, is het van levensbelang om zo snel mogelijk terug te keren naar hun eigen tijdvak.

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Musicalkamp. Book your stay now!