Change Location × Kontich, Belgium

  Recent Locations

   Lerarenconcert AMWD - Rode rozen en tortilla's in Kontich


   • Lerarenconcert AMWD - Rode rozen en tortilla's Photo #1
   1 of 1
   March 13, 2020

   Friday   8:15 PM

   Kontich, Antwerpen

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Lerarenconcert AMWD - Rode rozen en tortilla's

   Passie en romantiek, poëzie en muziek zijn de hoofdingrediënten van deze vurige voorstelling, geïnspireerd op het gelijknamige boek van Laura Esquivel.

   Sluit uw ogen en laat u meevoeren naar de kleurrijke straten van Havanna, de vlaktes van Chili, de steegjes van Buenos Aires. Treed binnen in de keukens en snuif de geur op van kruidige soepen of het bedwelmende aroma van kwartels met rozenblaadjes. En denk eraan dat het samen bereiden van voedsel, een voorspel is tot de liefde. Want genieten van eten is hetzelfde als genieten van het leven.

   Muziek van o.a. Astor Piazzolla, Arturo Marques, Atahualpa Yupanqui, Perez Prado, Dirk Van Esbroeck, Francisco Canaro, Gabino Peñaloza…

   Muzikanten: Rosemie Lauwers (woord, vocals en saxofoon), Stefan Ghyssels (fluit), Walter Baeken (saxofoon), Lieven De Maesschalck (gitaren en accordeon), Jasper De Roeck (contrabas), Stefan Van Puymbroeck (piano, hobo en vocals), Paul Janssens (percussie)

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.