Change Location × Göteborg, Sweden

  Recent Locations

   Franska Trion in Göteborg


   • Franska Trion Photo #1
   1 of 1
   August 22, 2020

    

   Hvitfeldtsplatsen 6
   Göteborg, Västra Götalands län

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Franska Trion

   •• NYTT DATUM ••

   Denna konsert är framflyttad, ni som köpt biljetter till 24/4 & 25/4 har blivit kontaktade via den mail ni angav vid köpet. Era biljetter gäller fortfarande!

    

   Franska trion bildades 2002. Ett band som sakta men säkert fått en allt större publik. Musiken är ett kapitel för sig och det är svårt att jämföra den något annat. Sommaren 2019 släppte de sitt tionde album, Dom ensammas planet, som har beskrivits som en resa från mörker till ljus.

   Liveframträdandena har en intensitet och närvaro som inte liknar något annat. Musiken rör sig från det våldsamma och aggressiva till det mjukaste viskningar, där man kan höra en knappnål falla. Texternas personliga prägel lyfter fram något alldeles allmängiltigt och blir därför också väldigt drabbande.

   Efter julens slutsålda spelning på Pustervik kommer nu kultförklarade Franska Trion för första gången på mycket länge tillbaka till Nefertiti för två intima spelningar. Detta får du inte missa!

    

   Matti Ollikainen - s. & p.

   Viktor Turegård - b.

   Cristopher Cantillo  - tr.

   Cost: 320 sek + Serviceavgift

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.