NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Roeselare, Belgium

  Recent Locations

   FC Bergman - The Sheep Song in Roeselare


   • FC Bergman - The Sheep Song Photo #1
   1 of 1
   May 7, 2021

   Friday   8:00 PM

   1 Hippoliet Spilleboutdreef
   Roeselare, West-Vlaanderen 8800

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   FC Bergman - The Sheep Song

   ‘JR’, ‘Van den vos’, ‘Het land Nod’ en ‘300 el x 50 el x 30 el’. Het kan bijna niet anders of je hebt er al van gehoord. En als het je lukte om één van de uitgevochten tickets te bemachtigen, dan vergeet je die voorstellingen nooit meer.

   Anarchistisch, licht chaotisch, extreem beeldend, poëtisch en groots. Zo kan je de voorstellingen van FC Bergman het beste omschrijven. Stef Aerts, Marie Vinck, Matteo Simoni en Bart Hollanders hebben een unieke theatertaal gecreëerd.

   In ‘The Sheep Song’ is een wezen niet langer tevreden met zichzelf. Het voelt dat het meer in zich heeft, voorbestemd is tot een glorieuzer leven dan dat van zijn soortgenoten.

   Ovis Orientalis Avis maakt zich op voor de ultieme transformatie, vastbesloten om het lot, de wetten van de fysica en de goede smaak te tarten. Donkere wolken verschijnen aan de einder. Hoefgetrappel doet de aarde sidderen. De open mond wacht. Het verlangen naar verandering blijkt een moeilijk te stillen storm.

   NIET TE MISSEN!

   Van en met Stef Aerts, Joé Agemans, Jonas Vermeulen, Marie Vinck, Thomas Verstraeten e.a. productie Toneelhuis
   coproductie Holland Festival (NL), Les Théâtres de la Ville de Luxembourg (LU), VIE festival Emilia Romagna (IT)
   met de steun van de Tax Shelter van de Belgische federale overheid, Casa Kafka Pictures


   Voor deze voorstelling trekken we samen met de bus naar CC De Spil in Roeselare. Een uitstap die kadert in het project ‘Bij de Buren’. Daarbij rijden we met de bus richting steengoede voorstellingen bij onze cultuurburen. Dertien West-Vlaamse cultuurhuizen maakten een selectie uit elkaars programma en gaan bij elkaar op bezoek.

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near FC Bergman - The Sheep Song. Book your stay now!