Change Location × Stavenger, Norway

  Recent Locations

   Dark Side of The Wall – The Nordic Floyd Show in Stavenger


   • Dark Side of The Wall – The Nordic Floyd Show Photo #1
   1 of 1
   February 8, 2020

   Saturday   7:00 PM

   Sandvigå 1
   Stavenger, Rogaland 4007

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Dark Side of The Wall – The Nordic Floyd Show

   I 2019 er det 40 år siden det legendariske albumet «The Wall» ble utgitt. En slik begivenhet kan ikke bli forbigått i stillhet. Heldigvis er Dark Side of the Wall Norges beste Pink Floyd-tributeband – dermed er det klart for en ordentlig hyllest i anledning 40-års jubileet.

   Konsertene på vestlandet i februar 2019 ble en uforbeholden suksess. Bergens Tidende trillet en femmer på terningen og syntes det var «Storslagent og imponerende på alle måter.». Videre kunne de meddele at, «Med to fullsatte hus i Grieghallen lørdag kveld leverte det bergenske coverbandet en imponerende forestilling som absolutt tilhører det aller ypperste i sitt slag.»

   Andre tributeband gjør sitt beste for å kopiere heltene, mens noen allerede har oppnådd nirvana: Å bli godkjent av sine egne idol. Dark Side of the Wall er bandet som Roger Waters mener er «F***ing brilliant», og som har spilt for fulle hus en rekke steder i landet i 20 år.

   Det hele startet tidlig på 2000-tallet med trommis Helge Nyheim, gitarist Bjarte Aasmul, bassist Kai Taule og deres felles kjærlighet for Pink Floyd. De fikk med seg Dag Øivind Rebnord på tangenter og Dark Side of the Wall var et faktum. Siden har gjengen holdt det gående.

   I februar 2020 gjør Dark Side of the Wall et av sine største og feteste show hittil. Med seg har de unike gjester av fremste klasse: Ian Ritchie (UK), sax (Roger Waters band), Sharon Gaynor (IRL) og Tine Taule på vokal. Sikre deg plass nå, og bli med på festen!

   Varighet: ca. 1 time og 45 minutter, ingen pause.

   Arrangør: Stageway Talent AS

   Cost: KR 550 (INKL. SERVICEAVGIFT)

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.