NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × De Straat, Belgium

  Recent Locations

   Dag Zondag!-voorstelling: Concert Magiq in De Straat


   • Dag Zondag!-voorstelling: Concert Magiq Photo #1
   1 of 1
   May 9, 2021

   Sunday  11:00 AM

   De Straat, Antwerpen

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Dag Zondag!-voorstelling: Concert Magiq

   Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet laten zich inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte. In Concert Magiq gaan ze op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat peuters en kleuters zeer intuïtief kunnen beleven, soms heel hartstochtelijk en magisch.


   Bos en Voet brengen liedjes over bijzondere momenten in een kleinmensenleven: de eerste keer kijken naar een regenboog, de eerste keer op de bus, of de zolder van opa en oma, of de ogen van de poes die in het donker licht geven of het zien van de volle maan en de sterren. 


    


   Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve haar de liedjes ook zelf zién zingen. Ogen dicht, een glimlach uit de duizend wanneer ze ergens in haar geest de toon ziet die ze zal zingen. (Peter Vantyghem over de cd ‘Esmé Bos’ – De Standaard)


   Esmé Bos is wereldtop van bij ons. Een stem uit de duizend. Je vraagt je af of het wel werelds is wat je hoort. Terwijl we natregenen en de lucht uitblinkt in grijstinten, voegt zij er met klare lijn kleur aan toe. (Annemie Tweepenninckx – De Standaard)

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Dag Zondag!-voorstelling: Concert Magiq. Book your stay now!