NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Sint Joost, Netherlands

  Recent Locations

   Céline Cuvelier in Sint Joost


   • Céline Cuvelier Photo #1
   1 of 1
   December 3, 2020

    

   Sint Joost, Limburg

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Céline Cuvelier

   Brussel, Parijs, Londen, Venetië, Taiwan, Moskou. We reizen de wereld rond in razend tempo. Van "city trips" tot "ontdekkingsreizen" doorkruisen we gebieden, maken we foto's, kopen we snuisterijen, pakken we het allemaal in en nemen we het mee naar huis. Wat heeft dat ‘elders’ dat het ons ertoe aanzet om landen en zeeën over te steken, altijd sneller, altijd verder? Welke ervaring van de gebieden kunnen we nog putten uit onze reizen als ze op zo'n dynamische manier worden gemaakt en wat is de rol van reistrofeeën, foto's en souvenirs die we tijdens onze omzwervingen hebben verzameld?

   Zoals een spiegelbeeld en bijna symmetrisch duwt de mythe van het Eldorado onze gelijken naar het einde van de wereld om de landen in de tegenovergestelde richting te doorkruisen, altijd verder, altijd langzamer. Welke impact heeft de tijdelijkheid en de intensiteit van de reis op de perceptie van het doorkruiste gebied? Wat zijn de fantasmagorische beelden van degenen die de onze ontvluchten?

   Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Museums & Attractions

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Céline Cuvelier. Book your stay now!