Change Location × Stavenger, Norway

  Recent Locations

   The Blues Lounge – Reidar Larsen in Stavenger


   • The Blues Lounge – Reidar Larsen Photo #1
   1 of 1
   February 15, 2020

   Saturday   1:30 PM

   Sandvigå 1
   Stavenger, Rogaland 4007

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   The Blues Lounge – Reidar Larsen

   Mr. Blues is coming to town!

   Spiseriet fortsetter med blues og klubbstemning utvalgte lørdager utover våren, og denne gangen er turen kommet til “Mr. Blues Himself” her i landet. Vi kan knapt tenke oss noe hyggeligere selskap en lørdagsettermiddag enn Reidar Larsen solo – vi får ha han HELT for oss selv!

   Reidar gikk på scenen første gang allerede i 1968 og har siden den gang gitt ut 12 egne (blues-)album, både på engelsk og norsk. Han er hedret med både Spellemannspris og egen stjerne i Notodden Blues Festivals “Walk of Fame». Når man i tillegg husker på at Reidar har vært medlem av band som Stavangerensemblet, Nurk Twins, Staccato, Smalhans og flere, er det duket for en musikalsk hyggestund som vi tror blir inderlig flott.

   Vi åpner dørene allerede kl. 11.00 for konsertgjester som ønsker å spise, og har for anledningen en egen bluesmeny med et utvalg av drikke, snacks og enkle retter. Alt bestilles i baren eller med QR kode på på bordene.

   Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på post@spiseriet.no

   Varighet: ca. 2 timer, uten pause.
   Arrangør: Spiseriet

   Cost: KR 210 (INKL. SERVICEAVGIFT)

   Categories: Nightlife & Singles | Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.