Change Location × Kortrijk, Belgium

  Recent Locations

   Black Box Revelation in Kortrijk


   • Black Box Revelation Photo #1
   1 of 1
   November 17, 2019

   Sunday   7:30 PM

   Conservatoriumplein 1
   Kortrijk, West-Vlaanderen 8500

   EVENT DETAILS
   Black Box Revelation

   Door laattijdige betalingen zijn een aantal tickets voor dit concert weer vrijgekomen.
   De ticketlink gaat weer open op maandag 8 april om 17u.

   Wat zou in godsnaam de volgende stap van Black Box Revelation zijn na een muzikaal avontuur van bijna tien jaar, drie albums vol krachtvoer en een handvol radio hits? En na het platspelen van prestigieuze podia in binnen- en buitenland, voorprogramma’s van o.a. Meat Puppets, Beady Eye, Jane’s Addiction en Iggy Pop, een opwindende tour door de US, het opnemen in L.A. met producer Alain Johannes (Queens Of The Stone Age), het opduiken van hun muziek in tv-series als Sons of Anarchy en True Blood en een gastoptreden in dé talkshow David Letterman’s Late Show?

   Gewoon een steengoed nieuw album afleveren.

   Tattooed Smiles is de langspeler die Jan Paternoster & Dries Van Dijck enkel hier en nu konden schrijven. Het werd een krachtige & emotionele plaat, die de brute schoonheid van hun heimat Brussel omarmt. Jan en Dries bewijzen eens te meer hun muzikale veelzijdigheid met samenwerkingen met onder andere Roméo Elvis en Seasick Steve. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor old-school Amerikaanse blues niet uit het oog.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.