Change Location × Stavenger, Norway

  Recent Locations

   Barnas konserthus: Minidisco 2020 in Stavenger


   • Barnas konserthus: Minidisco 2020 Photo #1
   1 of 1
   January 26, 2020

   Sunday   1:00 PM

   Sandvigå 1
   Stavenger, Rogaland 4007

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Barnas konserthus: Minidisco 2020

   Vi gjentar suksessen fra september og inviterer alle danseglade barn med foreldre til ny minidisco!

   Scenen i Zetlitz vil bli gjort om til et stort dansegulv – her vil det med andre ord være god plass til å boltre seg på og slå seg løs til populær dansemusikk! Tøffe lyseffekter, speilkuler og heftige beats er selvfølgelig også på plass. Alt dette for å skape den ultimate disco-følelsen.

   Danseinstruktøren Linn Jihe Park Skåra styrer minidiscoen, og vil sørge for at både små og store får en god danseopplevelse! Hvem vet, kanskje lærer du et nytt dansetrinn eller to?

   Gjør dansefoten klar, og bli med på tidens minidisco hvor danseglede står i sentrum!

   OM LINN JIHE PARK SKÅRA
   Linn Jihe har danset helt siden hun var liten. Oppvokst på Hommersåk, savnet hun et dansetilbud i området. Som 14-åring startet hun derfor opp med danseklasser for barneskolebarn i nabolaget.

   Til sammen har hun over 10-års erfaring med undervisning av barn. Linn Jihe gikk på Lundehaugen/Vågen Videregående Skole, hvor hun spesialiserte seg innen ballett, moderne og jazz. Hun har deltatt i ulike opptredener og selv koreografert ulike oppsetninger som Gosenrevyen og andre revyer for skoler i distriktet.

   I dag jobber Linn Jihe på The Core Dancestudio i Sandnes. Her underviser hun hip hop klasser for nybegynnere, og fusion-klasser der moderne teknikk kombineres med urbane innspill. I timene hennes er det stort fokus på grooves og hun liker spesielt godt å finne nye måter å gjøre ting på. Som danseinstruktør, er det aller viktigste for henne å kunne skape en komfortabel atmosfære hvor elevene kan uttrykke seg selv.

   Passer for: alle danseglade (NB: Musikken kan oppleves som høy for de yngste barna).

   Varighet: ca. 1 time, ingen pause.
   Arrangør: Stavanger konserthus

   Cost: KR 50 - 75 (INKL. SERVICEAVGIFT)

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.