Change Location × Spain

  Recent Locations

   BALADA PER UN HOME MORT in Sant Andreu


   • BALADA PER UN HOME MORT Photo #1
   1 of 1
   September 14, 2019

   Saturday   8:30 PM

   Plaça de Federico García Lorca, 1
   Sant Andreu, Cataluna 08740

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   BALADA PER UN HOME MORT

   Òscar Wilde va ser empresonat només per ser homosexual. Va conviure durant dos anys amb assassins al pitjor lloc possible i imaginable. La seva percepció del món va canviar allà, descobrint l'amistat en algú totalment inesperat, i dins aquelles parets va escriure Balada de Reading, un poema dedicat a un reu que va morir injustament a la forca mentre ell era a la presó.

   BALADA A UN HOME MORT, sense ser una obra biogràfica, està basada en un moment molt concret de la vida d'Òscar Wilde. Impregnada de les interessants i polèmiques reflexions que aquest va fer respecte la vida, la llibertat i la justícia. Valors que no sempre van de la mà, fins i tot avui dia.

   BALADA A UN HOME MORT també és un musical coral, on les veus de l'Òscar, el John, la Salomé, la Constance, el Robert i el Charles tenen tot el protagonisme en el Reading de finals del segle XIX.   Espectacle en català.    


   Cost: 9,00 * anticipada, 10,00 * a taquilla des d'una hora abans de cada espectacle

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.