NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Bergen, Norway

  Recent Locations

   Seigmen in Bergen


   • Seigmen Photo #1
   1 of 1
   May 31, 2019

    

   Olav Ryes vei 48
   Bergen, Hordaland 5006

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Seigmen

   4-dagspassene er UTSOLGT!
   Husk at det fortsatt er dagspass til alle dager igjen!

   Seigmen gjenskaper fire klassiske konserter på Hulen

   1993 - Seigmen besøker Hulen for første gang
   1994 - De er tilbake med albumet “total” i bagasjen.
   1995 - To besøk etter monsterhiten “Metropolis”
   1997 - Seigmen presenterterer “Radiowaves” for Hulen-publikumet, det siste studioalbum før bandet bryter opp.

   2019: Hulen fyller 50 år - la oss dra tilbake!
   29. mai - 1. juni: Seigmen gjenskaper fire klassiske konserter på Hulen.

   Det hører til sjeldenhetene at en konsertvenue markerer 50 år med kontinuerlig drift, ikke bare i Norge men også i internasjonal sammenheng. Så har da også Hulen i Bergen spilt en helt spesiell og sentral rolle for fremadstormende norske band i en mannsalder. Da Seigmen slapp sin første CD “Pluto” i 1992 ble et av de første eksemplarene sendt per post til Bergen med håp om en spillejobb. Det første besøket kom året etter, og gjennom hele nittitallet og i alle Seigmens faser var Hulen på turnélista. Selv etter at “Metropolis" solgte til platinum og bandet solgte ut landets største klubbscener gikk turen innom den lille studentklubben inne i fjellet. Seigmen var til stede da Hulen feiret sitt 25 års jubileum, Hulen ble besøkt på avskjedsturnéen i 1999. Tilfeldigvis (og utrolig nok) er 2019 også året da Seigmen rmarkerer 30 år som band. Tiden er inne for en skikkelig feiring!

   I forbindelse med Hulens 50-årsjubileum vil Seigmen i løpet av fire dager forsøke å gjenskape fire klassiske konserter som fant sted der på nittitallet. Den 29. mai 2019 vil bandet med publikums hjelp forsøke å rekonstruere setlisten og stemningen fra den første konserten de holdt der 26 år tidligere, 29. september 1993. Dagen etter går vi et år fram i tid til gigen i 1994, året da både EPen “Hjernen er Alene” og albumet “total" kom ut.
   31. mai tar vi turen tilbake til oktober 1995 og de to konsertene som fulgte i kjølvannet av albumet og monsterhiten “Metropolis". Den 1. juni rundes fire konsertdager av i 1997 med gigen som markerte utgivelsen av “Radiowaves”, det siste studioalbumet før bandet ga seg i 1999. Dette blir med andre ord en meget sjelden anledning til å feire både Hulens og Seigmens historie med fire unike konserter og et knippe låter som nesten aldri fremføres live lenger.

   Foto: Heidi Thorbjørnsen

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Seigmen. Book your stay now!

   MORE EVENTS