Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Shitkid in Stockholm


   • Shitkid Photo #1
   1 of 1
   April 5, 2018

   Thursday   9:00 PM

   63 Kungsgatan
   Stockholm, Stockholms län 111 22

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Shitkid

    

   ShitKid debuterade våren 2016 med sin självbetitlade debut-EP och blev snabbt hyllad som en av de mest spännande nya akterna från Skandinavien, med sin unika DIY-edge och med sin ovilja att överensstämma med vad en artist ska vara idag har hon hyllats som en anti-popstjärna och kallats ett motgift mot slick radiopop. Efter framgångarna med debutalbumet och flera turer runt om i Europa, och slots på festivaler som Roskilde, Way Out West och The Great Escape, är ShitKid nu tillbaka med ny musik - hennes fjärde samling låtar på under två år.

   This Is It är ShitKid’s starkaste samling spår hittills, och samtidigt som den bjuder på både en bredare ljudbild och starkare låtskrivande behåller hon lo-fi-känslan från hennes tidigare inspelningar. This Is It skrevs och producerades av Åsa själv och spelades in i hennes sovrum, i hennes bil och i replokalen, för att sedan mixas och mastras av Luke Reilly.

   Cost: 170 kr

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Shitkid