Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Sam Smith in Stockholm


   • Sam Smith Photo #1
   1 of 1
   April 19, 2018

   Thursday   7:30 PM

   Globentorget 2
   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Sam Smith

   Den brittiske superstjärnan Sam Smith intar Ericsson Globe i Stockholm den 19 april, 2018. Köp biljett på AXS.com!Åldersgräns*

   13 årSupport

   Lewis CapaldiViktigt när du köper biljetter

   Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.Starta kvällen på bästa sätt

   Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.#JAGVARHÄR

   Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

   Kuriosa om Sam Smith

   Redan då Sam Smith, i oktober 2012, introducerade sig själv för omvärlden genom att ta i från tårna i refrängen på Disclosures singel ”Latch”, stod det klart att vi hade att göra med en sångare utöver det vanliga. Resten är modern pophistoria.

   Med det nya albumet i ryggen kommer Sam Smith till Ericsson Globe 19 april. Räkna med en av 2018-års absoluta konserthöjdpunkter!

   Sam Smith samarbetar med PLUS1. Det innebär att 10 kronor från varje såld konsertbiljett går till War Child för att skydda, utbilda och stå upp för krigsdrabbade barns rättigheter. Mer info om War Child.

   Cost: 495-795 kr

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Sam Smith