Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Robert Forster & Band in Stockholm


   • Robert Forster & Band Photo #1
   1 of 1
   April 28, 2019

   Sunday   8:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Robert Forster & Band

   Insläpp: 19:00
   Scen: 20:00
   18 år Ända sedan tiden som den konstnärliga och stundvis mörkare kreativa halvan av 80-talets indiekultgrupp the Go-Betweens har Robert Forster haft en unik förmåga att skapa såväl peppig pop som hjärtkrossande ballader. Den 1 mars släpper Robert Forster ett nytt soloalbum och beger sig ut på en turné som stannar på Nalen Klubb den 28 april. Biljetter släppta!

   Nya skivan ”Inferno” blir hans första soloalbum på fyra år, med nio högkvalitativa låtar, som släpps den 1 mars 2019. Skivan spelades in i Berlin under sommaren 2018 – Tysklads hetaste sommar på årtionden – med Victor Van Vugt som producent. Forster och Van Vugt har ett tidigare lyckat samarbete bakom sig, nämligen Robert Forsters officiella solodebut ”Danger in the Past”.

   The Go-Betweens var ett av åttiotalets bästa och mest bildade popband, och Robert Forster och Grant McLennan var ett av decenniets främsta låtskrivarpar. Efter att de valde att gå skilda vägar har australiensaren fortsatt med musik på olika sätt, inte minst som soloartist. När han nu kommer till Nalen Klubb är det med fullt band.

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 295 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.