Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   ★ Rajrajpartaj med Uppgång&Fall: Clara fyller 30! ★Indiefriday!★ - in Stockholm


   • ★ Rajrajpartaj med Uppgång&Fall: Clara fyller 30! ★Indiefriday!★ - Photo #1
   1 of 1
   May 3, 2019

    

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   ★ Rajrajpartaj med Uppgång&Fall: Clara fyller 30! ★Indiefriday!★ -

   Fri EntréFre 3 Maj 22-03 strand, bar brooklyn 20 årEvenemang på Facebook.
   Tweet

   ★ Rajrajpartaj med Uppgång&Fall: Clara fyller 30! ★Indiefriday!★


   Efter att Uppgång och fall har spelat sig igenom halva stan, från Malmö till Kittelfjäll, genom demonstrationståg och på efterfester och festivaler, har vi äntligen tagit oss fram till denna magiska afton, den 3 maj 2019.

   Denna kväll kommer bli något utöver det vanliga då Clara, ena halvan av DJ-duon Uppgång och fall, fyller 30 och ställer till med ett födelsedagskalas ni sent ska glömma på Bar Brooklyn!

   Som en kan förvänta sig blir det handklappshits, indiepop för folk med hjärtat av på mitten, flyktsoda, rock'n'roll och ballonger. Men denna kväll har Uppgång och fall dessutom bjudit in några av sina finaste vänner för att hjälpa till med DJ:andet och firandet. Det blir DJ-maraton av bästa slag, med extra mycket bra musik och dans tills solen gått upp! 

   DJ-par 1: TBA
   DJ-par 2: TBA
   DJ-par 3: TBA

   Så kom och fira Clara, dansa hål på skorna och sjung rösten hes till band som The Slits, Ebba Grön, Säkert!, Broder Daniel, Fleetwood Mac, Thin Lizzy, Lill Lindfors, The Clash och Håkan Hellström.

   Alla är välkomna!

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.