Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Peter Nordberg in Stockholm


   • Peter Nordberg Photo #1
   1 of 1
   May 2, 2018

   Wednesday   8:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Peter Nordberg

   Insläpp: 19:00
   Scen: 20:00
   18 år Peter Nordberg har etablerat sig som ett stort namn på livescenen i utlandet. Nu är det dags för Nordberg att ta sig an sin hemstad Stockholm. Onsdag den 2 maj bjuder han därför in till en avskalad akustisk afton här på Nalen.

   Peter Nordberg var bara 19 år när han signerade sitt första skivkontrakt, den gången i Italien. Det är dock framför allt i vårt grannland Norge som han har nått störst framgång med topplisteplaceringar, grammisnominering, guld och platinasäljande album samt otaliga radio och TV-framträdanden. Men kanske är det ändå på livescenen han har fått sitt starkaste fäste. Genom ett envetet turnerande sedan mitten av 90-talet har Nordberg etablerat sig som ett namn större än många av Norges inhemska akter, och det senaste årets solokonserter har mötts av strålande recensioner:

   Og det er noen direkte hypnotiske kvaliteter over Peter Nordberg og hans musikk. Fra første strofe på «Om man inte är här» holder han deg i fast grep. En sterk stemme og en særegen stemning i gitarspillet, der elektronikken bidrar til å skape et eget «sound», bærer gjennom hele rommet og langt inn i hver enkelt tilhører.
   Tidens Krav, 10 april 2017

   Nu är Peter Nordberg aktuell med det nya albumet Vi är bara ord som släpps den 27 april, och så sent som i februari släpptes duetten Du er her med Anita Skorgan. Med fem solo-album och tre album i samarbete med den norska artisten Vidar Johnsen har Nordberg en imponerande låtkatalog att välja från under sina konserter.

   Denna konsert erbjuder både stående och onumrerade sittplatser.

   Cost: 200 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.