Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Louisiana Avenue 2107 Delachaise in Stockholm


   • Louisiana Avenue 2107 Delachaise Photo #1
   1 of 1
   January 25, 2019

   Friday   8:00 PM

   63 Kungsgatan
   Stockholm, Stockholms län 111 22

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Louisiana Avenue 2107 Delachaise

   - RELEASEFEST & JANUARIS GLADASTE KVÄLL

   Louisiana Avenue är glädjeorkestern som får en att drömma sig bort till Mardi Gras

   Louisiana Avenue skapar tillsammans med sin publik en oförglömlig upplevelse av glädje, musik och dans, precis på samma sätt som New Orleans har inspirerat sina besökare.

   Bandet är en kärleksförklaring till människorna som vågade inspireras av möten mellan främlingar, ta del av deras historia och öden för att skapa den svängigaste musiken vi känner till. I de franska kvarteren i New Orleans där Europa och Afrika möttes uppstod en hel kultur pulserande av glädje, dofter och musik. Det var just i dessa kvarter som Louis Armstrong, Fats Domino och Professor Longhair hittade inspiration till den musiken som för alltid skulle förändra och inspirera människor runt om i världen. Än idag pulserar musiken och karnevalstågen i New Orleans och härifrån hämtar bandet inspiration för sin musik. Till New Orleans görs resor varje år och successivt skapas allt fler globala samarbeten som fördjupar kärleken och inspirationen för musiken, dansen, levnadskonsten och kulturen. Bandet framför en blandning av egna och andras låtar och i vår släpps bandets debutalbum.

   ”Louisiana Avenue är här för att ge er den bästa kvällen i era liv, det är vår plikt och skyldighet! Det är karneval, det är glädje och alla ska me!”


   Pär Stenhammar - Sång
   Fredrik Dahllöf - Trummor
   Marcus Fernholm - Piano
   Martin Wilhelmsson - Bas
   Hjalmar Leissner - Gitarr
   Leon Falk - Trombon
   Bosse Gustafsson - Saxofon
   Isac Åberg - Trumpet

   Cost: 190/190/100 kr + service.avg

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.