Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Lizell, Holmqvist & Green in Stockholm


   • Lizell, Holmqvist & Green Photo #1
   1 of 1
   April 27, 2018

   Friday   7:00 PM

   Regeringsgatan 74
   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Lizell, Holmqvist & Green

   Insläpp: 19:00
   Scen: 19:00
   18 år Arvid Lizell, Teodor Holmqvist och August Green är tre singer/songwriters från Stockholm som sluter upp och gör en gemensam spelning där de under en kväll i Nalen bar spelar ett set var. De går alla under genren indiefolk och utlovar en riktigt mysig kväll!

   Arvid Lizells musik har av vissa beskrivits som sårbar och bräcklig, men ändå kraftfull och hjärtskärande. Efter den flitigt streamade Through The Pines har han nu släppt sin nya låt Framed Freedom

   Teodor Holmqvist föddes i Stockholm men är numera bosatt i Umeå. Hans första EP Time Says So innehöll flera trallvänliga låtar som levererar dagdrömmande historier om hans personliga resor. Hans senaste släpp Lend Me A Hand har redan blivit hyllad av flera kritiker och snart stundar ännu ett EP-släpp.

   August Green är stockholmaren som flyttade ned till Blekinge på jakt efter lugnet i tillvaron. Han gjorde om en sjöbod i skärgården till en studio, där många av hans låtar nu blivit till. Han har i skrivande stund släppt sex låtar där singeln Pictures är den som nått mest framgång. Han försöker i sina texter att fånga och belysa det vackra i vardagen som alltid finns där men så ofta glöms bort.

   Fri entré!

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.