Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Levellers in Stockholm


   • Levellers Photo #1
   1 of 1
   October 12, 2018

   Friday  10:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Levellers

   Insläpp: 21:00
   Scen: 22:00
   18 år Brittiska Levellers, vars säregna variant av punk-folk-rock toppat listorna i Storbritannien i 30 år, kommer till Nalen för en Stockholmsexklusiv konsert fredag den 12 oktober med purfärska albumet We The Collective i bagaget.

   Sedan starten i Brighton i slutet av 80-talet har Levellers stadigt lockat publik. Då som nu, likt sina hjältar i The Clash, har de representerat ett starkt gäng inom aktivism och hedonism. Musiken tilltalade hjärnan, hjärtat och fötterna – i väl avvägd balans.

   Under åren har Levellers burit många masker, de flesta egenpåhittade, men några påprackade av andra: pastoral folkpunk, affischnamn för de i underläge, popstjärnor med plågohits … Men deras status har utvecklats under dessa verksamma decennier och deras låtar som ofta är politiska, men med stort hjärta, har blivit omedelbara hymner. Hittills har deras långa karriär inbegripit 11 studioalbum med minst lika många uppskattade topphits.

   När de nu var framme vid 30 år som band ville de göra något annorlunda för att fira denna milstolpe, och tog in en strängsektion och värvade legendariska producenten John Leckie för att utveckla nya akustiska arrangemang till det purfärska albumet We The Collective.

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 360 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Levellers