Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Laurel - in Stockholm


   • Laurel - Photo #1
   1 of 1
   October 12, 2018

    

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Laurel -

   150 + serviceFre 12 Okt Öppnar kl 18 strand, bar brooklyn 20 år (18 år på förköp)
   Tweet

   Laurel


   Senast vi såg det brittiska stjärnskottet Laurel här på Debaser var då hon öppnade för Oh Wonder i höstas. Nu återvänder hon för en egen konsert.

   Laurel är en av Englands just nu snabbast klättrande popartister och i augusti släpps hennes debutalbum ”DOGVIOLET”. Efter att ha uppmärksammats av bland andra The Guardian, I-D Magazine och radioikonen Zane Lowe trissades förväntningarna på fullängdsdebuten upp ytterligare när singeln ”Lovesick” släpptes. Den hookiga gitarrslingan i kombination med Laurels lysande röst och den luftiga kören gjorde ”Lovesick” till en omedelbar favorit bland dem som redan upptäckt hennes genialitet.

   Det som inleddes med EP:n ”Holy Water” 2014 har successivt byggts upp via ytterligare singlar och släpp. Längs vägen har Laurel blivit en mångmiljonstreamad stjärna på uppgång. Redan då hon albumdebuterar står hon på tröskeln till de riktigt stora scenerna och det här kan mycket väl bli sista gången vi får se henne på en liten klubb i Stockholm.www.facebook.com/ClassicLaurel

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Laurel -