Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   LANY + Casey Lowry in Stockholm


   • LANY + Casey Lowry Photo #1
   1 of 1
   October 17, 2018

   Wednesday   8:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   EVENT DETAILS
   LANY + Casey Lowry

   Insläpp: 19:00
   Scen: 20:00
   18 år Poptrion som har tagit hela världen med storm kommer tillbaka till Sverige för en efterlängtad spelning. Med EP:n ”kinda” från 2016, monsterhits som ”ILYSB” i bagaget och det bejublande debutalbum ”LANY” som släpptes för nästan exakt ett år sedan är det nu dags för drömtrion att återvända till Sverige! Bandets andra album släpps senare i år och den 17 oktober ser vi LANY live för en intim spelning på Nalen Klubb i Stockholm.

   Paul Klein, Les Priest och Jake Gloss bildade LANY 2014. De gamla skolvännerna jobbade då tillsammans på ett par låtar Klein hade skrivit och på bara några dagar hade de skapat ett flertal alster som var alldeles för bra för att ignorera – som trion sedan producerade och spelade in i deras gemensamma Malibu-lägenhet. Resten är historia, som man säger.

   Los Angeles-trion har fått ett enormt genomslag och extremt många fans världen över. Under 2017 turnerade trion över hela världen med sitt debutalbum i fokus. I april 2018 hade de i Filipinerna sin första arenakonsert någonsin där biljetterna sålde slut inom 24 timmar och en andra konsertkväll fick adderas. LANY har ca 3,5 miljoner lyssnare i månaden på Spotify och är den mest streamade artisten genom tiderna i Spotifys ”Discover”-funktion. Bandets explosionsartade karriär och framgång är nu ett faktum.

   Efter bandets förra fantastiska konsert, sitt debutalbum och med nytt material på gång kan vi knappt bärga oss till att se deras konsert på Nalen Klubb den 17 oktober!

   Support: Casey Lowry

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 250 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.