Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   KNASH Releasefest & Feministisk Marknad | DJ Bittersweet - Den 26:e april släpper KNASH sin nya singel "Easy" och den 27:e april bjuder KNASH och Klubb Bittersweet in till releasefest på Bar Brooklyn. in Stockholm


   • KNASH Releasefest & Feministisk Marknad | DJ Bittersweet -  Den 26:e april släpper KNASH sin nya singel "Easy" och den 27:e april bjuder KNASH och Klubb Bittersweet in till releasefest på Bar Brooklyn. Photo #1
   1 of 1
   April 27, 2019

    

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   KNASH Releasefest & Feministisk Marknad | DJ Bittersweet - Den 26:e april släpper KNASH sin nya singel "Easy" och den 27:e april bjuder KNASH och Klubb Bittersweet in till releasefest på Bar Brooklyn.

   Fri EntréLör 27 Apr 18-03 strand, bar brooklyn 20 årEvenemang på Facebook.
   Tweet

   KNASH Releasefest & Feministisk Marknad | DJ Bittersweet

   Den 26:e april släpper KNASH sin nya singel "Easy" och den 27:e april bjuder KNASH och Klubb Bittersweet in till releasefest på Bar Brooklyn.

   KNASH är ett partypunkband bestående av sex tjejer från Stockholm som skriver musik med pop och soul-influenser tillsammans. I vår är de tillbaka med nytt. 
   Den 26:e april släpps nya singeln “Easy” på Septembernatt Records. Låten föddes ur ett samtal om det motsägelsefulla och idiotiska med att spela svår. Singeln handlar om att spela lätt, att visa vad en vill och att SKITA I vad alla andra tycker om det.

   Lördagen den 27:e april vankas releasegig då KNASH kommer att invadera Bar Brooklyn och därefter samtliga hörlurar och dansgolv.

   Feministisk Marknad
   Är kära i KNASH och återigen tillbaka på Debaser för att backa kvinnliga musikgenier på icke-misogyn scen med ett axplock av våra grymma utställare. Lineup presenteras löpande i eventet på Facebook samt på Instagram.www.instagram.com/feministiskmarknad

   Categories: Concerts & Tour Dates | Nightlife & Singles

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.