Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Klubb Död: She Past Away in Stockholm


   • Klubb Död: She Past Away Photo #1
   1 of 1
   October 20, 2017

   Friday  10:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Klubb Död: She Past Away

   Insläpp: 21:00
   Scen: 22:00
   18 år De är tillbaka! She Past Away har vid två tidigare tillfällen genomfört bejublade och slutsålda konserter hos Klubb DÖD. Denna tredje gång kommer inte bli ett undantag.

   Det vimlar inte direkt av gothiska postpunk band från Turkiet. Bandet bildades 2006 och släppte den digitala EP:n Kasvelti Kutlama 2010. Debutalbumet Belirdi Gece släpptes 2012 och gav bandet stor uppmärksamhet. För, She Past Away är något så udda som ett dark wave-band med sång på turkiska, och med det konceptet har de rönt stora framgångar. De har byggt upp en stor fanskara runt om i världen efter ihärdigt och hårt turnerande. Senaste albumet Narin Yalnýzlýk släpptes i början på 2016. Med ett välkomponerat melodiskt mörker, härligt monotona trumrytmer, och inte minst de turkiska texterna, har de skapat ett sound som andas såväl goth och postpunk som minimalsynth. Visst låter det lockande?

   Cost: 200 SEK + serviceavgift

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Klubb Död: She Past Away