Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Keyon Harrold in Stockholm


   • Keyon Harrold Photo #1
   1 of 1
   April 21, 2018

   Saturday   8:00 PM

   63 Kungsgatan
   Stockholm, Stockholms län 111 22

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Keyon Harrold

    

   Varierat, elegant och oväntat. Trumpetaren Keyon Harrold är en starkt lysande stjärna och lyckas väl med vad han än tar sig för.

   Keyon Harrold syns visserligen inte i bild. Det är regissören och skådespelaren Don Cheadle som innehar rollen som Miles Davis i filmen Miles Ahead. Men det är Harrolds trumpetspel som hörs i filmen och på soundtracket. Det är inte så konstigt att valet föll på Keyon Harrold – han är en av världens mest efterfrågade jazztrumpetare och är det någon som kan imitera den store Miles så är det han.

   Sedan första albumet Introducing Keyon Harrold har karriären varit spikrak för den relativt unge trumpetaren (född 1980). På mer än hundra skivor har han backat upp världsartister som Jay-Z, Erykah Badu, Beyoncé och Lauryn Hill – bara för att nämna några. Han har också hunnit turnera som soloartist och som livemusiker.

   Med förra årets album The Mugician visade han både sitt bländande trumpetspel och sin bredd. Skivan blandar friskt mellan jazz, r’n’b, hiphop och gästas av stjärnor som Robert Glasper och Pharoahe Monch.

   Räkna med det oväntade och det energiska när Keyon Harrold nu äntligen har tid att komma till Fasching.

   Keyon Harrold – trumpet/sång
   Shedrick Mitchell – piano/keyboards
   Nir Felder – gitarrr
   Burniss Travis – elbas/kontrabas
   Charles Haynes – trummor

   Cost: 300/250/170 kr

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.