Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   GAIKA Stockholm Soul in Stockholm


   • GAIKA Stockholm Soul Photo #1
   1 of 1
   April 27, 2019

   Saturday   9:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   GAIKA Stockholm Soul

   Insläpp: 20:00
   Scen: 21:00
   18 år Tyvärr är konserten med Gaika inställd på grund av inställd turné. Biljettköpare kontaktas via mejl med ytterligare information.

   GAIKA
   Med sin saliga blandning av kulturer, influenser och uttryck – samt en strävan efter total artistisk frihet – har Gaika gått och blivit ett av Londonscenens mest hajpade namn. Fyra släpp har det hittills blivit varav det senaste, Basic Volume, landade så sent som förra året. Musiken kan bäst beskrivas som en fusion av det karibiska, brittiska och amerikanska med ett ständigt fokus på framtiden. Gaika är en futurist, som genom en vägran att förhålla sig till konventioner både formar och förutser hur framtidens musik kommer att låta – både i sin roll som sångare och som producent. Sedan debut-mixtapet Machine har mycket hänt, och varje gång han har trätt in i våra liv har han bjudit på något som känts både nytt och fräscht. Lika kompromisslös i sitt skapande som i sina politiska grepp är Gaika en av samtidens mest spännande artister.

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost:

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.