Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Disney On Ice in Stockholm


   • Disney On Ice Photo #1
   1 of 1
   January 2, 2018

   Tuesday   5:00 PM

   Globentorget 2
   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Disney On Ice

   Disney On Ice är tillbaka med en ny spännande is-show i Ericsson Globe, Stockholm med fartfyllda äventyr för hela familjen. Biljetter till våra evenemang köper du p��AXS.com.Viktigt när du köper biljetter

   Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

   #JAGVARHÄR
   Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från evenemanget med #JAGVARHÄR.

   Kuriosa om Disney On Ice

   Följ med till en gnistrande värld där äventyr väntar i The Wonderful World of Disney On Ice! Häng med Musse, Mimmi, Kalle och Långben på en minnesparad med ett färgglatt firande tillsammans med hela familjen. Doris är tillbaka tillsammans med Nemo och Marvin från Disney© Pixar’s Hitta Doris. Dyk djupt ner i havet på en upptäcktsfärd när de lär sig den verkliga betydelsen av att vara en familj. Res till Arendals vinterlandskap tillsammans med systrarna Anna och Elsa, och den skojige Olof från Disney’s Frost, när de lär sig att äkta kärlek är den allra största. Ingenting är utom räckhåll för Rapunzel vars vänner lyser upp vägen för henne. Snövit och de sju dvärgarna lär oss att vi kan klara ALLT med hjälp av våra vänner. Buzz och Woody får dig att hoppa upp från din plats i en medryckande show. Simba, Timon och Pumba vandrar över savannen, Jasmine, Aladdin och Genie visar att riktig vänskap gör dig orädd, och alla dina favoriter bland Disneyprinsessorna dyker också upp på isen. Få oförglömliga minnen när du utforskar The Wonderful World of Disney On Ice!

   Cost: 215-490 kr

   Categories: Kids & Family

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Disney On Ice