Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Disney On Ice in Stockholm


   • Disney On Ice Photo #1
   1 of 1
   January 7, 2018

   Sunday  10:30 AM

   Globentorget 2
   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Disney On Ice

   Disney On Ice är tillbaka med en ny spännande is-show i Ericsson Globe, Stockholm med fyra fartfyllda äventyr för hela familjen. Med dina favoriter från Disney©Pixar’s Bilar, Den lilla sjöjungfrun, gänget från Toy Story, Elsa och Anna och deras vänner från Disney’s FROST.

   Biljetter till våra evenemang köper du p��AXS.com.Viktigt när du köper biljett!

   Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

   #JAGVARHÄR
   Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

   Kuriosa om Disney On Ice

   Följ med till en magisk sagovärld och se dina Disneyfavoriter live på den glittrande isen i Disney On Ice presenterar Förtrollade Världar.

   Först ut på isen är Blixten McQueen, Bärgarn och resten av gänget från Disney©Pixar’s Bilar. Du får se dem i ett race på is som du aldrig sett förr. I nästa äventyr dyker vi ner i Den lilla sjöjungfrun Ariels magiska undervattensvärld och därefter är gänget från Toy Story tillbaka på isen i ett av sina mest dramatiska äventyr någonsin med Buzz Lightyear, Woody, Jessie och de andra leksakerna. Ännu mer magi och spänning väntar när det är dags för äventyret i Arendals vackra vinterlandskap med systrarna Anna och Elsa och deras vänner Olof och Kristoffer från Disney’s FROST.

   Se dina Disneyfavoriter live i Disney On Ice presenterar Förtrollade Världar. Med magins hjälp tar vi oss från snabbt snurrande hjul till havets vågor, till ett vintrigt sagoland långt borta och sedan hela vägen till evigheten och vidare…

   Cost: 200-470 kr

   Categories: Kids & Family

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Disney On Ice