Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Chrysta Bell in Stockholm


   • Chrysta Bell Photo #1
   1 of 1
   April 26, 2018

   Thursday   8:00 PM

   63 Kungsgatan
   Stockholm, Stockholms län 111 22

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Chrysta Bell

    

   Twin Peaks-fenomenet bjuder in till en surrealistiskt vacker resa genom amerikana och pop.

   Årets stora tv-händelse är utan tvekan David Lynchs serie Twin Peaks: The Return. En av de nya bekantskaperna i serien är FBI-agenten Tammy Preston – som står för en sval och knivskarp logik i en annars drömlikt surrealistisk tillvaro. Rollen var som klippt och skuren (och möjligen specialskriven) för sångerskan och skådespelaren Chrysta Bell.

   Det är nämligen inte första gången hon samarbetar med David Lynch. Han har tidigare producerat hennes drömska, dramatiska popmusik och kallat henne ”sin nya musa”.

   Men alla som sett Chrysta Bell på scen vet att hon klarar sig fint utan herr Lynch, även om det inte är någon nackdel om man gillar den skruvade logik han gjort en filmkarriär kring. För även Chrysta Bell har en förkärlek för det dramatiska, det retrodoftande och det svalt eleganta och hennes röst är både undflyende och stark. Musik som lånar från både amerikana och sval elektronisk pop – och vars drömska tongångar fungerar både på The Bang Bang Bar i Twin Peaks och här på Fasching i Stockholm.

   Chrysta Bell Zuct - sång/gitarr
   Christopher Smart - bas/sång
   Jon Sanchez - gitarr
   Jayson Altman - trummor

   Cost: 270/220 kr

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.